ATENUATOARE DE ZGOMOT

Atenuatoare de zgomot
și panouri fonoabsorbante

Descoperiți pe noul nostru website RED Metal mai multe informații despre Atenuatoare de zgomot și Panouri fonoabsorbante

Atenuatoarele de zgomot sunt elemente ale instalațiilor de ventilație care folosesc la atenuarea zgomotului pe baza unor efecte fizice de absorbție, rezonanță, interferență sau reflexie. Intercalate în sistemul de distribuție a aerului, se opun transmiterii zgomotului fără a împiedica trecerea aerului.

Atenuatoarele utilizate în ventilația generală sunt de tip lamelar, având carcasa din oțel galvanizat. Au la interior vată minerală a carei suprafață este acoperită cu fibră de sticlă, pentru a evita erodarea suprafețelor la viteze mari ale aerului.

Utilizarea tratamentelor fonoabsorbante presupune montarea plăcilor fonoabsorbante ce vor alcătui izolațiile fonice care vor contribui la reducerea zgomotului aerian în cadrul spațiului de recepție, prin absorbție acustică.

Montarea placilor fonoabsorbante cu interspațiu se face prin intermediul unui sistem de susținere al acestora executat din tablă zincată.

Certificări, încercări și omologări

Pe lângă certificările și autorizațiile de producător, sistemele produse de către RED - Royal Expert Design pentru domeniul industrial au la bază rapoarte de încercare și certificate de omologare care atestă calitatea lor.