Sisteme de rafturi pentru arhivă,
depozitare și europaleți

Descoperiți pe noul nostru website RED Metal mai multe informații despre Rafturi pentru depozit și Rafturi pentru arhiva

Suntem producători de sisteme de rafturi modulare metalice zincate sau vopsite în câmp electrostatic.

Sistemele de rafturi modulare metalice îndeplinesc eficient activitatea de depozitare prin optimizarea și organizarea spațiilor de depozitare. Aceste sisteme de stocare sunt proiectate pentru sarcini, dimensiuni și volume diferite.Rafturile sunt prevăzute cu polițe care, în funcție de cerința clientului, se pot realiza la dimensiunile solicitate.

Asamblarea rafturilor modulare se face fără organe de asamblare, doar prin clipsare, fiind ușor de asamblat, putând fi utilizate inclusiv în depozitele farmaceutice , muzee sau biblioteci

Sistemele de rafturi modulare pentru paleți oferă soluții pentru depozitarea mărfurilor paletizate prin module ce pot fi instalate în serie pe mai multe nivele și pot fi echipate cu scări și pasarele.

Certificări, încercări și omologări

Pe lângă certificările și autorizațiile de producător, sistemele de rafturi și stelaje produse de către RED - Royal Expert Design au la bază rapoarte de încercare și certificate de omologare care atestă calitatea lor.